miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: @cocos Sob Sep 04, 2010 7:04 am | |
| @cocosO TEBIiME in PRIIMEK: Katja M.. KRAJ:Naklo pri Kranju STAROST:12 let ROJ.DAN: / HOROSKOP:tehtnica OPIŠI SE S 3-MI BESEDAMI:prijazna, zvesta, nezamerljiva SLIKA: nism jst... :P NAJ.STVARINAJ.HRANA:pizza NAJ.PIJAČA:ledeni čaj NAJ.ŠPORT:rolanje NAJ.ŽIVAL:mačke & psi NAJ.RASTLINA:kokos palma NAJ.KOS NAKITA:zapestnice, uhani NAJ.KOS OBLEKE:kavbojke, majica NAJ.DRŽAVA:slovenija, kanada NAJ.MESTO:london NAJ.REK: živi svoje sanje NAJ.PESEM: uh, velik jih je <3 od avril, green day,.. NAJ.PEVKA, PEVEC: Avril Lavigne NAJ.FILM: Yourney to the center of earth, Twilight, New york minute NAJ.TELENOVELA/SERIJA:Wizards of wawerly place, h2o NAJ.ODDAJA: nwm NAJ.SKUPINA:Green day & Saturdays NAJ.IGRALKA, IGRALEC: Kristen Stewart, Twins Olsen NAJ.RADIO: radio 1 NAJ.TV PROGRAM: MTV, MTV ROCKS, MTV HITI NAJ.BARVA: marelična, svetlo modra & temno rdeča NAJ.FORUM: Musi world rainbow O SATURDAYSNAJ.ČLANICA OD SATURDAYS:: Mollie King NA NJIH MI JE NAJBOLJ VŠEČ: videospoti, pesmi.. NA NJIH MI NI VŠEČ: niič :P NAJ. PESEM OD SATURDAYS: recimo Missing you..zaenkrat :P NAJ. VIDEO OD SATURDAYS:Missing you | |
|
sarah
Število prispevkov : 65 Join date : 13/12/2010
| Naslov sporočila: Re: @cocos Pon Dec 13, 2010 6:50 am | |
| Hey, čudovito ime imaš in tudi super navade imaš. <3 Z veseljem bi bila tvoja prijateljica. Dodaj me. | |
|