Puppy.×3
Število prispevkov : 79 Join date : 03/09/2010
| Naslov sporočila: Puppy.×3 Ned Sep 05, 2010 5:59 am | |
| O TEBIiME in PRIIMEK:anja priimka pa nene rabiš vedet al ga moreš?KRAJ:PtujSTAROST:1oŠOLA:OŠROJ.DAN:8.1HOROSKOP:KozorogOPIŠI SE S 3-MI BESEDAMI:Nepotrpežjica,zabavna,pomagajočaSLIKA:Mogoče jo prlepim.NAJ.STVARINAJ.HRANA:Čokolada,pizza,...NAJ.PIJAČA:sprait,cocacola,..NAJ.ŠPORT:Plavnaje,nogomet,...NAJ.ŽIVAL:MucaNAJ.RASTLINA:VrtnicaNAJ.KOS NAKITA:Veričiza & zapesnicaNAJ.KOS OBLEKE:Kabojke & kratke majiceNAJ.DRŽAVA:Los A. Las v. New y. Pariz, london,...NAJ.MESTO:MB,Pariz,lodon,...NAJ.REK:/NAJ.PESEM:Uh, preveč za naštevatNAJ.PEVKA, PEVEC:Pevka:miley Pevec:/NAJ.FILM:PrevečNAJ.TELENOVELA/SERIJA:Preveč za naštevatNAJ.ODDAJA:As ti tut not padu?!NAJ.SKUPINA:satrudaysNAJ.IGRALKA, IGRALEC:Igralka:Amanda Byens & miley Cyrus Igralec://NAJ.FILM:Ni že blo to?NAJ.RADIO:NwmNAJ.TV PROGRAM:Pop tv, kanal a,Pop BrioNAJ.BARVA:vijoličnaNAJ.FORUM:Uh vlko jih jeO SATURDAYSNAJ.ČLANICA OD SATURDAYS::Nwm NA NJIH MI JE NAJBOLJ VŠEČ:Uh, mogla bi dobro premislitNA NJIH MI NI VŠEČ://NAJ. PESEM OD SATURDAYS:VlkoNAJ. VIDEO OD SATURDAYS:Nwm | |
|
miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: Re: Puppy.×3 Ned Sep 05, 2010 6:02 am | |
| Vijolčnaaa! zloo lepa barva & še na forumu jo mamo trenutno, hehe. Sicer se pa že poznava, pa tud zloo fajn se razumeva xd. Welcome & ostani takšna kot si, saj boljša ne bi mogla biti. | |
|
Puppy.×3
Število prispevkov : 79 Join date : 03/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Puppy.×3 Ned Sep 05, 2010 6:07 am | |
| Ja hehe.. Ja seja xD Tnxx | |
|
sarah
Število prispevkov : 65 Join date : 13/12/2010
| Naslov sporočila: Re: Puppy.×3 Pon Dec 13, 2010 6:50 am | |
| Hey, čudovito ime imaš in tudi super navade imaš. <3 Z veseljem bi bila tvoja prijateljica. Dodaj me. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Puppy.×3 | |
| |
|