@caramel.
Število prispevkov : 8 Join date : 07/09/2010
| Naslov sporočila: @caramel. Tor Sep 07, 2010 11:50 am | |
| O TEBIiME in PRIIMEK:maša hannaKRAJ:ljSTAROST:13 hmaluu 4ŠOLA:oš *****************[mal preveč al premal nwmXd]ROJ.DAN:2.10.HOROSKOP:TEHTNCAOPIŠI SE S 3-MI BESEDAMI:sm good girl xDSLIKA://NAJ.STVARINAJ.HRANA:kitajskaaNAJ.PIJAČA:voda z okusiNAJ.ŠPORT:danceNAJ.ŽIVAL:mačkaNAJ.RASTLINA:kva jst vem xD orhidejaNAJ.KOS NAKITA:zapestniceNAJ.KOS OBLEKE:kak šal[sicer nspada rauno]NAJ.DRŽAVA:zdaNAJ.MESTO:miami,new yorkNAJ.REK://NAJ.PESEM:selena.-raund and raundNAJ.PEVKA, PEVEC:selena,miley,jennifer lopz..NAJ.FILM:tlsNAJ.TELENOVELA/SERIJA:slotop modelNAJ.ODDAJA:NAJ.SKUPINA:saturdayNAJ.IGRALKA, IGRALEC:jennifer,demi,selko,milyNAJ.FILM:zgorajNAJ.RADIO:centerNAJ.TV PROGRAM:b-pop,pop tw,E!NAJ.BARVA:modraa,rumena,oranžna,zelnaNAJ.FORUM:tale,mwr,TORSO SATURDAYSNAJ.ČLANICA OD SATURDAYS::Una haelyNA NJIH MI JE NAJBOLJ VŠEČ:vse,glas,lasje..NA NJIH MI NI VŠEČ:ničNAJ. PESEM OD SATURDAYS:vse so mi uredu samo tanova je pa superNAJ. VIDEO OD SATURDAYS:usi so dobri | |
|
miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Tor Sep 07, 2010 11:52 am | |
| Heiila, dobrodošla na tem forumu. Upam da se boš zabavala, veliko pisala in sodelovala. Una Healy je cool, sam Mollie je boljša xd | |
|
@caramel.
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Tor Sep 07, 2010 11:57 am | |
| hvała sigurno bom!
nii Healy je bol cool xD | |
|
miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Tor Sep 07, 2010 12:02 pm | |
| Haha, okey, in hwala ti. :p Midve se že itak poznava z mwr-jčka. :P Pod Kim. oz prej pod Lily., kajne? A-a, Mollie rocks . Pa sej je Una tud cool, takoj za Mollie seveda. ZAME XD | |
|
Puppy.×3
Število prispevkov : 79 Join date : 03/09/2010
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Tor Sep 07, 2010 12:27 pm | |
| Dobrodošla. Na forumu se zabavej in uživaj. In seveda tudi kaki post na dan napiši.Bomo zelo veseli. | |
|
@caramel.
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Tor Sep 07, 2010 1:37 pm | |
| jaap Kim. sm
no okeej!pa naj bo Millie..drugač je bla ona prva naj.pevka sam zdej je Haely
hvala&bom:=) | |
|
sarah
Število prispevkov : 65 Join date : 13/12/2010
| Naslov sporočila: Re: @caramel. Pon Dec 13, 2010 6:50 am | |
| Hey, čudovito ime imaš in tudi super navade imaš. <3 Z veseljem bi bila tvoja prijateljica. Dodaj me. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: @caramel. | |
| |
|