Ari
Število prispevkov : 10 Join date : 18/09/2010
| Naslov sporočila: Ari Sob Sep 18, 2010 10:02 am | |
| O TEBI iME in PRIIMEK:Ariana Kržan KRAJ:Šk. Loka STAROST:11 ŠOLA:Cvetka G. ROJ.DAN:marca HOROSKOP:oven OPIŠI SE S 3-MI BESEDAMI:Rock This Town SLIKA:kdaj drugič
NAJ.STVARI NAJ.HRANA:fingersi oz. medaljoni NAJ.PIJAČA:nesti in coca cola NAJ.ŠPORT:nogomet po novem NAJ.ŽIVAL:slon NAJ.RASTLINA:orhideja NAJ.KOS NAKITA:zapestnica NAJ.KOS OBLEKE:kavbojke NAJ.DRŽAVA:Amerika NAJ.MESTO:New York in Pariz NAJ.REK:Bodi to kar si NAJ.PESEM:nevem Don t stop the music NAJ.PEVKA, PEVEC:RiRi,Miley,Sel,Demi,Taylor Momsen NAJ.FILM:TLS NAJ.TELENOVELA/SERIJA:Sortilegio NAJ.ODDAJA:SIT NAJ.SKUPINA:Green Day NAJ.IGRALKA, IGRALEC:Miley NAJ.FILM:to je že blo prej vprašanje NAJ.RADIO:val 202 NAJ.TV PROGRAM:pop in A-kanal NAJ.BARVA:zelena NAJ.FORUM:MWR
O SATURDAYS NAJ.ČLANICA OD SATURDAYS::nevem NA NJIH MI JE NAJBOLJ VŠEČ:glasek videz NA NJIH MI NI VŠEČ:////////// NAJ. PESEM OD SATURDAYS:Ego NAJ. VIDEO OD SATURDAYS:Basshunter | |
|
miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: Re: Ari Pon Sep 20, 2010 11:37 am | |
| WELCOME, uživeeej & nas redno obiskuj. | |
|
Ari
Število prispevkov : 10 Join date : 18/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Ari Tor Sep 21, 2010 6:16 am | |
| | |
|
miss*twilighter Adminstrator
Število prispevkov : 166 Join date : 03/09/2010 Age : 27 Kraj : Kanada
| Naslov sporočila: Re: Ari Tor Sep 21, 2010 1:08 pm | |
| Super, res fajno. :) No, upam da se boš z nami lahko odločila, katera ti je naj. od saturdaysic. :P & Prosim da si nastaviš podpis & avatar. | |
|
sarah
Število prispevkov : 65 Join date : 13/12/2010
| Naslov sporočila: Re: Ari Pon Dec 13, 2010 6:51 am | |
| Hey, čudovito ime imaš in tudi super navade imaš. <3 Z veseljem bi bila tvoja prijateljica. Dodaj me. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ari | |
| |
|