Mariannah
Število prispevkov : 34 Join date : 01/11/2010 Age : 26 Kraj : #
| Naslov sporočila: Mariannah Pon Nov 01, 2010 5:20 am | |
| O TEBI iME in PRIIMEK: mariana križaj KRAJ: - STAROST: 11 let ŠOLA: - ROJ.DAN: 18.10 HOROSKOP: tehtnica OPIŠI SE S 3-MI BESEDAMI: prijazna, kreativna, preprosta
NAJ.STVARI NAJ.HRANA: nutella <3 NAJ.PIJAČA: fanta NAJ.ŠPORT: odbojka <3 NAJ.ŽIVAL: mačke NAJ.RASTLINA: tulipani NAJ.KOS NAKITA: zapestnice NAJ.KOS OBLEKE: čevlji NAJ.DRŽAVA: italija NAJ.MESTO: kranj NAJ.REK: bodi kar si NAJ.PESEM: usee rock pesmi NAJ.PEVKA, PEVEC: avril lavigne, pink NAJ.SKUPINA: green day, linkin park NAJ.IGRALKA, IGRALEC: ash. greene, taylor lautner, robert pattinson, kristen stewart NAJ.FILM:twilight NAJ.RADIO:radio 1 NAJ.TV PROGRAM: pop NAJ.BARVA: rdeča NAJ.FORUM: DDS, AWS, MWR, SRS(ta)
O AVRIL NAJ.NJENA DIŠAVA: FR (forbidden rose) NA NJEJ MI JE NAJBOLJ VŠEČ: stil, muska <3 NA NJEJ MI NI VŠEČ: nč NAJ. PESEM OD AVRIL: am..usee razen izjem NAJ. BARVA LAS OD AVRIL:blondO SATURDAYSNAJ.ČLANICA OD SATURDAYS::Una Healy NA NJIH MI JE NAJBOLJ VŠEČ:pesmi, izgled NA NJIH MI NI VŠEČ:nč NAJ. PESEM OD SATURDAYS:Ego, Missing you, Up... NAJ. VIDEO OD SATURDAYS:Missing you, sijajna koreografija plesa! LOVE IT. | |
|
Rosalie" Moderator
Število prispevkov : 23 Join date : 01/11/2010
| Naslov sporočila: Re: Mariannah Pon Nov 01, 2010 2:21 pm | |
| Welcome girl, enyoy with us. | |
|
Mariannah
Število prispevkov : 34 Join date : 01/11/2010 Age : 26 Kraj : #
| Naslov sporočila: Re: Mariannah Čet Nov 04, 2010 8:23 am | |
| Hvala. Bom in že uživam, na forumu je super. | |
|
sarah
Število prispevkov : 65 Join date : 13/12/2010
| Naslov sporočila: Re: Mariannah Pon Dec 13, 2010 6:49 am | |
| Hey, čudovito ime imaš in tudi super navade imaš. <3 Z veseljem bi bila tvoja prijateljica. Dodaj me. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mariannah | |
| |
|